SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

deprem nedeniyle etkilenen çocuklar için bilgilendirme

deprem nedeniyle etkilenen çocuklar için bilgilendirme
Bu haber 22 Şubat 2023 - 10:57 'de eklendi ve 62 views kez görüntülendi.
Amasya Yeşilay Derneği asrın felaketi olarak bilinen ve on ili kapsayan deprem nedeniyle etkilenen çocuklar için bilgilendirme ve psikolojik destek amaçlı, Türkiye Yeşilay Derneği tarafından hazırlanan yardım rehberini kamuoyu ile paylaştı.
Konu ilgili bilgi veren Yeşilay Amasya Şube Başkanı Selim Türkmen ” Türkiye Yeşilay Derneği olarak, ülkemizde yaşanan büyük afetin yaralarını sarmak için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Birleşmiş Milletler ile Manchester Üniversitesi tarafından hazırlanan “Kriz Durumlarında Çocuklarımıza Yardım Rehberi”ni iş birliğimiz kapsamında uzmanlarımızla inceledik, düzenledik ve Türkçeye çevirerek depremden etkilenen insanlarımızın hizmetine sunduk. İnanıyoruz ki; bu süreci omuz omuza atlatacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA